-25%

VirAgo CaliVita 90 tableta


Prirodni preparat protiv virusa, bakterija i gljivica, za jačanje imuniteta, protiv virusnih infekcija. Za sve vrste herpesa.

VirAgo potpomaže zdravo funkcionisanje imunog sistema, ima anti-bakterijsko i anti-virusno dejstvo. Kod hroničnog umora i stresa, sprečava stvaranje slobodnih radikala, usporava starenje, sprečava razmnožavanje i širenje virusa herpesa, koristan kod artritisa, kod menstrualnih poremećaja, smanjuje napade astme.

4.068,00 din. 5.424,00 din.

Virago je biljni proizvod u tabletiranom obliku, formuliran s ciljem pojačati delotvornost snaga obrambe imuno sistem-a (stanice imuniteta) uz istodobnu izravnu ulogu u inaktivaciji virusa. Specifično delovanje ovog proizvoda daju aktivni sastojci koji deluju dvostruko na način da izravno uništavaju viruse, te podižu imunitet.

Virago za herpes na licu, oku, u nosu, herpes zoster

Virago se preporučuje osobama krhkog imunološkog sistema koje često imaju herpes ili onima koji su skloni infekcijama dišnog sustava, koje imaju infekciju HPV-om (genitalne ili kožne infekcije), osobama sa kompromitiranim imunološkim sustavom kao dodatna pomoć za njegovo jačanje (zloćudne bolesti), osobama koje pate od hroničnog umora i iscrpljenosti te rekonvalescentima kako bi se brže oporavili. Dugoročno, najveća imunološka korist i zaštita postiže se kombinacijom Calivita Virago i probiotika (Acidophillus, Probiobalance).

Virago je biljni kompleks namenjen jačanju sposobnosti organizma u borbi protiv virusa. Ekstrakt lista masline, purpurni zvončić, mačja kandža, Pau d’ Arco, lizin i cink. Sve ove aktivne tvari se preporučuju prvenstveno protiv simptoma herpesa, ali ujedno jačaju i otpornost organizma od čestih, zaraznih virusnih oboljenja.

Virago – za jačanje imunitera protiv virusnih infekcija, vaš novi saveznik u borbi protiv virusa!

Za neke sastavne elemente mačje kandže se otkrilo i to da imaju diuretička svojstva i smanjuju povišenu temperaturu, dok drugi pospešuju parasimpatične funkcije vegetativnog nervnog sustava, odnosno pomažu u opuštanju.
U Evropi je mačja kandža poznata zbog svojeg svojstva sprečavanja malignih oboljenja. Takođe su postignuti izuzetni rezultati u tretiranju simptoma oboljenja tumora.

Cink ima izuzetno značajnu ulogu u pravilnom radu imunološkog sustava koja se ne može zameniti ni jednim drugim oligo elementom. Znanstveno je dokazano da što manje cinka ima u organizmu to je slabiji imunološki sustav. To rezultira mnogo većom mogućnošću sa zarazama.

Cink pospešuje aktivnost i stvaranje elemenata koji imaju važnu ulogu u radu imunološkog sustava organizma. Te zaštitne ćelije “jedu” uzročnike i strana tela i tako ih onesposobljavaju, a “memorijske ćelije” (limfociti, koji se stvaraju nakon prvog susreta sa bakterijama i virusima) prilikom ponovnog susreta prepoznavaju napadače i tada bezuvetno pokreću specifične ćelije-ubojice, odnosno stvaranje antitiela.

Ekstrakt lista masline: Čaj napravljen od nje se koristi za smanjenje temperature i kao blago umirujuće sredstvo. Brojni znanstveni radovi dokazano govore o njenom antimikrobnom svojstvu (uništava štetne bakterije). Takođe se pokazalo izuzetno učinkovitim protiv virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kao i u slučaju raznih alergija i pojave sindroma hroničnog umora.

Purpurni zvončić
: Jedan od najpoznatijih stimulansa imunološkog sustava u biljnom svetu, koje takođe ima i antivirusno dejstvo. Sprečava širenje virusa herpesa i influence (gripe), jača obrambenu moć organizma prema nespecifičnim oboljenjima i sprečava širenje parazita.

Pau d’ Arco: Taheboo je ogromno drvo, koje živi u tropskim prašumama Južne Amerike.
Svojstva: jača imunitet, štiti od bakterija, gljivica, parazita i virusa. Ima atioksidativna i antimutagena svojstva, smanjuje bolove i upale. Sve ovo su podržala brojna klinička ispitivanja.

Lizinska aminokiselina
: može se naći u mnogim enzimima i u kolagenskim vlaknima. Lizin sprječava širenje virusa herpesa, ima specifično antivirusno delovanje.

Virago za zdravo funkcionisanje imunog sistema. Ima anti bakterijsko i anti virusno dejstvo.

Virago – tablete za imunitet, preporučuje se osobama kojima je potrebna kompleksnija zaštita (češća izloženost različitim lošim uticajima) te osobama s kompromitiranim imunološkim sustavom kojem je potrebna dodatna pomoć za njegovo jačanje.

Kome preporučujemo VirAgo, preparat protiv virusa, bakterija i gljivica, za jačanje imuniteta, protiv virusnih infekcija?

 • Osobama koje su često izložene situacijama u kojima njihov imuni sistem traži pomoć
 • Osobama koje traže kompleksniju imunološku zaštitu
 • u cilju pripreme imunog sistema za jesenji period
 • Jača sistem samoodbrane tela (imuni sistem) od svih patogena koji uzrokuju
 • Ima energizirajući efekat
 • Efikasan kod hroničnog umora i stresa
 • Deluje snažno antioksidativno i sprečava stvaranje slobodnih radikala
 • Posebno koristan u periodima rekonvalescencije
 • Usporava starenje
 • Sprečava razmnožavanje i širenje virusa herpesa
 • Stimuliše stvaranje T ćelija koje jačaju imuni sistem
 • Ima poseban efekat: antivirusni, antibakterijski i antifungalni
 • Koristan je kod artritisa
 • Koristan je kao pomoćni tretman kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu
 • Može se koristiti kao pomoćni tretman kod dijabetesa zbog hipoglikemijskog i stimulativnog efekta endokrinog sekreta pankreasa koji se daje ekstraktom maslinovog lista.
 • Koristan je kod menstrualnih poremećaja
 • Smanjuje napade astme
 • Reguliše krvni pritisak

www.gilvita.rs
Sastav jedne tablete/kapsule:(Vidi deklaraciju)*PDU/RDA:
Ekstrakt lista masline (Olea europea), (stand. na 15% oleuropeina)80 mg
L-lizin80 mg
Ekstrakt kore mačje kandže (Uncaria tomentosa), (stand. na 4% oksindol alkaloida)60 mg
Ekstrakt kore taheeba (Tabebuia impetiginosa), (stand. na 3% alkaloida)30 mg
Ekstrakt korijena purpurne rudbekije (Echinacea purpurea), (stand. na 3,5% ehinakozida)25 mg
Cink (pikolinat)10 mg100%
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Kalcijev karbonat, emulgator: mikrokristalinična celuloza, ekstrakt lista masline, L-lizin, ekstrakt kore mačje kandže, ekstrakt kore taheeba, Ekstrakt korijena purpurne rudbekije, stabilizator: stearinska kiselina, cinkov pikolinat, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina i talk, tvar za poliranje: šelak.

Dodatak ishrani

Napomena: Osobe koje uzimaju lekove trebaju da se savetuju sa lekarom pre upotrebe. Ne savetuje se trudnicama i dojiljama te deci mlađoj od 1 godine. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a.

Neto količina: 90 tableta po 702 mg = 63,18 gr.

*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena ili zamena za uravnoteženu ishranu. Proizvod treba čuvati van dohvata male dece.

Na osnovu 0 recenzija.

0.0 Prosečna ocena
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za “VirAgo CaliVita 90 tableta”

Još nema recenzije za ovaj proizvod.